Om koret


Nittedal gospelkor består av et tyvetalls sangere med talent og formidlingsglede. Koret ble relansert med ny sound i 2011 og holder 2-3 konserter i året. Øvelsene foregår i Nittedal kirkestue. Ta kontakt med dirigenten for sangprøve.

 

Heidi Smith-Solevåg

dirigent


Heidi er utdannet musikkpedagog og har variert erfaring som vokalist, korist og dirigent. Hun trives godt når hun kan skape eller arrangere musikk i hjemmestudioet, og flere av hennes sanger er spilt inn på CD-utgivelser og blitt spilt på radio.


Etter at hun tok over som dirigent for Nittedal Gospelkor i 2011 har hun videreutviklet sounden til koret, og flere av låtene koret fremfører bærer både hennes arrangementer og signatur. Heidi bruker Complete Vocal Technique både for å trene stemmene til det enkelte kormedlem, utvikle stemmespekteret og for å jobbe med klangen til koret som helhet.

Kristian Andresen

Kristian Kloster Andresen

tangenterKristian Kloster Andresen (f. 1984) spiller piano og diverse tangenter, og har bakgrunn fra rytmisk linje ved musikkonservatoriet i Agder. Han er opprinnelig fra Gjøvik, og er nå bosatt i Nittedal. Kristian jobber som musikkpedagog og freelance-musiker, og er fast ansatt ved musikklinja på Gjovik vgs. som klaverpedagog. Som freelance-musiker har han gjennom flere år vært aktiv musiker i forskjellige besetninger; alt fra storband og større besetninger, til rockeband og mindre jazz-ensembler.


Kristian skriver og arrangerer egen musikk innenfor sjangeren jazz/improvisert musikk.


www.nittedalgospelkor.no | post@nittedalgospelkor.no | styreleder Liv Jorunn Eriksen 95744431   | dirigent Heidi Smith-Solevåg heidi@nittedalgospelkor.no